Praksisplass på Film & Video avdelingen

Brosjyre for Film & video-kurs

Står du uten jobb og skoleplass til høsten og er mellom 15-22 år. Ta kontakt dersom du er interessert i en praksisplass på Riverside. Vi har praksisplasser på Ikt, web & grafisk og Film & video. Film & video-kurset er i dag underlagt Frigo (Friluftsenteret i Gamle Oslo).

Kursstart Film & video begynner i august og januar. Opptak skjer imidlertid gjennom hele året så lenge det er ledige plasser.

Har du lyst til å lære å lage film og tv? På kurset vil du lære å bruke profesjonelt kamera, lyd- og redigeringsutstyr, samt å forstå grunnleggende begrep innen planlegging og gjennomførelse av mindre filmproduksjoner. Vi reiser på ekskursjoner til blant annet Telenor, TV2 og NRK i tillegg til andre sosiale aktiviteter.

Det gis individuell opplæring i alle fagdisipliner. Uansett faglig ståsted når du begynner på kurset vil det være mye å hente enten du er helt nybegynner eller en mer erfaren i bruk av Mac og Pc.

Varighet: Kursene/praksisplassene varer i 3 måneder, og du har mulighet til å få forlenget praksisperioden i inntil 10 måneder. Alle kursdeltakere får praksispenger fra NAV i perioden de deltar på kurs.

Tid/sted for kurset: Alle hverdager fra 09.30-15.30, på Hersleb skole.

Utstyr/programvare: Vi bruker primært Mac, men har også pc'er til disposisjon. I bruker samme handy-cams som NRK, har profesjonelt lydutstyr m.m. Til videoredigering bruker vi Final Cut, men har også lisenser på Adobe Premiere.

I løpet av kurset vil du kunne lære å:

-Skrive eget manus
-Regissere
-Være skuespiller
-Film- og lydklipp
-Lage forskjellige filmproduksjoner

Laste ned brosjyre

Se på kursplan

Se på tidligere videoer

 

Velkommen til kurs i FILM & VIDEO

Med hilsen

Ishan - instruktør på Film & Video avdelingen

Ihsan Waarieh
Leder Riverside FILM & VIDEO

ihsan@riverside.no

Sist oppdatert: 27.02.2015 © Riverside ungdomshus